Pişirme, ev işleri ve çamaşırda ustalık duygusunu size tattırmak için yeniliklerin peşinde koşuyoruz. Sadece bugün değil gelecekte de nelere ihtiyaç duyacağınızı anlamaya çalışıp, size sıradanla yetinmeme fırsatını sunmak istiyoruz. Biz AEG’yiz. Sizinle birlikte ve her fikirde bir adım öndeyiz.

Yenilik söz konusu olduğunda AEG her zaman öncülük etmiştir. 2017 yılında evlerinize getirmiş olduğumuz 130 yıllık yeniliği kutlayacağız. AEG’de görev alan Peter Behrens felsefesine uygun olarak akıllı teknolojileri kusursuz tasarımla birleştiriyoruz. Sonuç; mükemmel tasarım ve fonksiyonellik! Yeniliklerimize hız kesmeden devam edeceğimizden emin olabilirsiniz.

AEG, Deutsche Edison-Gesellschaft für angewandte Elektricität adıyla 1883 yılında Emil Rathenau tarafından kuruldu. AEG önce Telefunken AG ile birleşti, daha sonrasında önce Daimler AG ve son olarak da Electrolux tarafından satın alındı ve bu sayede ileriye bakabilen bir marka oldu. AEG yaptığı her şeyin merkezine yenilikçiliği koyar. İlk elektrikli buzdolabından, sıcak su pompa teknolojisiyle donatılmış çamaşır kurutucuya uzanan bir yelpazedeki ev aletleri, böyle yenilikçi bir anlayışın eseridir. Sürdürülebilir malzemelere de bu anlayış esin kaynağı oldu. Tarihimiz de böyle, geleceğimiz de.

Geleceğimiz bugün başlıyor. Yemek yeme şeklimiz değişiyor. Giyinme şeklimiz de değişiyor. Aslına bakarsanız, yaşam şeklimiz değişiyor. Teknolojinin dünyamızı nasıl değiştirdiğini biliyoruz. Bu nedenle cihazlarımızın sadece günümüz ihtiyaçlarını değil, gelecek ihtiyaçlarımızı da eksiksiz bir şekilde karşıladığından emin oluyoruz.

Vizyon sahibi mimar Peter Behrens, 1907 yılında AEG’nin Artistik Danışmanlığına getirildi. Behrens’in AEG için yaptığı çalışmayla, modern endüstriyel tasarımın kurucusu olduğu kabul edilir. Profesör Behrens’in basit fakat güçlü bir tasarım felsefesi vardı: ‘Şekilde ve İşlevde Mükemmellik’. Çok yoğun şekilde çalışan Behrens; en işlevsel olduğu kadar, en estetik AEG ürünlerini geliştirdi.

Her bir cihazdaki akıllı teknoloji ve duyarlı tasarım, size her zaman istisnai performans ve sonucu sunar. Evinizdeki tek bir dokunuşun neleri değiştirebileceğini keşfedin. Kontrolü size verdiğimiz ve istisnai performans ve sonuç garantisi verdiğimiz üretim anlayışının temelinde, sizin ihtiyaçlarınız yatıyor. Her zaman sizin için.

Dünyanın en iyi cihaz üretim şirketi olup insanların hayatını kolaylaştırmak ve gezegenimize faydalı olmak istiyoruz.

Büyük işler yapmak istiyoruz. %50 daha az karbon salımı olmalı, malzemeler daha verimli kullanılmalı. Yakın bir gelecekte bu iki yenilikçi değişimi hayata geçirmek istiyoruz. Bunun kolay olmayacağının farkındayız. Herkese faydası olacak sürdürülebilir çözümler için birlikte çalışırsak, her gün pozitif bir fark yaratacağımızı biliyoruz.