1999 yılında Kartal’da faaliyetlerine başlayan Franke Türkiye, 2004 yılı itibariyle Gebze’deki tesisine taşınmış olup, çalışmalarına bu tesisinde devam etmektedir.

2000 yılına kadar sadece evye ve armatür ile faaliyet gösteren Franke Türkiye, bugün ankastre ocak, fırın, aspiratör, davlumbaz, bulaşık makinesi, mikrodalga fırın, buharlı fırın, mikrodalga kombi fırın, ankastre ve solo buzdolapları, çelik tezgahlar, çelik banyo malzemeleri ve banyo armatürleri ile Türkiye’nin en geniş ürün gamına sahip firmasıdır.

Yurt genelinde 1.200 bayi, 36’si münhasır olan 116 yetkili satış sonrası servis ve 46 adet tavsiye edilen tesisatçı ile hizmet veren Franke, en yeni tasarımlar en şık ve kullanışlı ürünler ile Türkiye’nin en çeşitli ankastre ürün gamını sunmaktadır. En yeni tasarımları, en şık ve kullanışlı ürünleri tüm dünya ile aynı anda sizlerle buluşturan Franke de tüm ürünlerimiz tek tek ele alınıp bağımsız değerlendirileceği gibi mutfaklarında estetik ve fonksiyonelliği buluşturmak isteyenler için de sistem mantığıyla set olarak tercih edilebiliyor.

Franke Türkiye 2002 yılında ilk defa kurduğu Bostancı İnfo Center ile Türkiye’ye info center kavramını getirmiştir. Müşterilerimiz İstanbul Kozyatağı, Nişantaşı, Ankara, İzmir ve Adana’daki İnfo Centerlarımızda her seri üründen en az bir adedini görebilme ve ürünlerle ilgili detaylı her bilgiyi öğrenebilme şansına sahiptir. 2

Franke, ürünler hakkında bayileri ve çalışanlarına eğitim vermeyi hedefleyen eğitim departmanıyla her yıl tüm ülke bazındaki bayi çalışanlarına ulaşmaktadır. İnfo Centerlarımızda sürdürülen eğitimlerimiz bayilerimiz ve çalışanları satış tekniklerini geliştirmek için gerekli bilgilerle de donatılır. Ürünler hakkında daha çok bilgiye sahip olan yetkili satıcılarımızdaki satış personelini, hem konusunda uzmanlaşma, hem de kendini geliştirme imkanı ile sizlere en iyi hizmeti sağlamaktadır.

Franke olarak sadece satışta değil, satış sonrasında da ürünlerimizin arkasındayız. Tüm evyelerimize malzeme ve üretimden kaynaklanan hatalara karşı ömür boyu garanti verirken armatürlerimiz için de evinizin ana su girişinde filitre bulunması halinde 5 yıl garanti veriyoruz. Ankastre cihazlarımızda ise 2 yıl garanti yanında isteyen kullanıcılarımız +2 yıl daha ek garanti alabiliyor.

Franke Türkiye’de garanti avantajları yanında ürünleri alan müşteri memnuniyeti de yakından takip edilmektedir. Müşteri hizmetleri olarak bir yandan servis fişleri üzerinden her müşterimiz tek tek aranıp, hizmet devamlılığı sağlanırken öte yandan müşterilerimizin tüm dilek ve şikayetlerini dinleyen birimimiz en kısa sürede müşteri memnuniyeti sağlamak amacıyla, haftanın 6 günü sizlere hizmet veriyor.

www.franke.com.tr